AIDAnova eind 2018 tweemaal naar Rotterdam!

05 / 02 / 2018 | Zeetours blog-AIDA-nova-Hamburg

AIDA Cruises heeft een extra reeks cruises toegevoegd aan het vaarschema van de AIDAnova, voordat zij haar eerste officiële cruise gaat maken op 2 december 2018. Het nieuwe schip van AIDA Cruises zal eind november ook in Rotterdam aanmeren.

Nadat de AIDAnova op 15 november formeel wordt overhandigd in Bremerhaven, zal het schip haar eerste vierdaagse cruise naar Oslo en Hamburg  maken, gevolgd door andere korte cruises naar Rotterdam. De eerste cruise naar Rotterdam vertrekt op maandag 19 november uit Hamburg en zal op woensdag 21 november in Rotterdam aanmeren, waar het schip één nacht in Rotterdam zal verblijven. Ook tijdens haar tweede cruise naar Nederland, zal het schip op dinsdag 27 november vertrekken vanuit Hamburg en ook dan zal de AIDAnova op 29 en 30 november in Rotterdam liggen.

De AIDAnova is het eerste schip van AIDA Cruises dat waterglijbanen aan boord heeft. Daarnaast biedt het schip een Body & Soul Organic Spa, dat 3.500 vierkante meter aan spa faciliteiten telt. Ook is er een buitensportterrein en een trainingsruimte voor onder andere Yoga en Pilates.

Voor wie in winterse tijden toe is aan een zomerse ervaring aan boord, hoeft nog niet eens naar de Caraïben te varen. De Beach Club aan boord van de AIDAnova is een met licht overgoten ruimte met Caribische warmte, dat door een koepel de koude wind en regen buiten houdt.

Met maar liefst 17 restaurants aan boord heeft de AIDAnova een zeer ruim aanbod op culinair gebied. Ook de hutten bieden de passagiers een ruime keuze. Zo zijn er maar liefst 20 diverse passagiershutten, waaronder de luxe balkonhutten voor gezinnen.

De AIDAnova is overigens het allereerste LNG cruiseschip ter wereld. Het schip kan varen op de meest milieuvriendelijke brandstof van dit moment.

Nadat het nieuwe schip haar eerste vier cruises gehad heeft, zal het schip haar inaugurele seizoen beginnen in Hamburg met de bestemming Gran Canaria op de Canarische Eilanden. Hiervandaan zal het schip 7-daagse cruises gaan maken.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws