Boegschildering Norwegian Encore onthuld!

13 / 09 / 2018 | Zeetours Blog-hullart-Norwegian-Encore

Norwegian Cruise Line heeft de boegschildering van de Norwegian Encore onthuld! Gisteren maakte het bedrijf bekend dat Eduardo Arranz-Bravo de boegschildering heeft ontworpen. Deze Spaanse kunstenaar heeft Barcelona als inspiratie gebruikt voor het ontwerp.

Het ontwerp

De scheepsromp is een weergave van zijn moderne en abstracte stijl. Het heeft een doolhof van kleuren geïnspireerd op het leven van de zee in Barcelona. De vrolijke kleuren staan voor de levendige gastervaring van Norwegian Cruise Line. Arranz-Bravo zegt vereerd te zijn om een prachtig ontwerp voor de scheepsromp te mogen verzorgen. Zo kan hij niet alleen de levendigheid van Norwegian Cruise Line verwerken, maar ook zijn liefde voor de oceaan en Barcelona. Del Rio, president en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings, stelt dat Norwegian Cruise Line bekend staat om haar iconische boegschilderingen. Het levendige ontwerp van de Norwegian Encore is een goede aanvulling op de kleurrijke bestemmingen in het Caribisch gebied.

Eduardo Arranz-Bravo

Frank del Rio was al jarenlang geïnspireerd door het werk van Arranz-Bravo. Zijn passie voor kunst is ook wel te merken aan de kunstcollectie aan boord van de Norwegian Bliss. Dat Arranz-Bravo een erkende kunstenaar is, is vanwege de talloze onderscheidingen op te merken. Ook werd hij gekozen als één van de drie kunstenaars, die de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona vertegenwoordigden. De stijl van Arranz-Bravo kan worden omschreven als futuristisch. Hij heeft een inventieve en humanistische benadering van abstracte kunst.

Cruises met de Norwegian Encore

De Norwegian Encore zal na haar onthulling naar de Oostelijke Caribbean reizen. Elke zondag vaart zij vanuit Miami om zevendaagse cruises aan te bieden. Haar eerste cruise in dit gebied zal 17 november 2019 zijn. Het laatste schip uit de Breakaway Plus klasse zal in ieder geval tot en met 12 april 2020 deze route varen. Nadat de scheepsromp onthuld is, zullen details over het design, het aanbod van hutten, restaurants en entertainment later worden onthuld.

Alvast een cruise boeken met de Norwegian Encore? Hier kunt u ons aanbod bekijken!

Terug naar overzicht

Meer Nieuws