Carnival Legend keert terug van ‘makeover’

06 / 03 / 2014 | Zeetours

Carnival Legend terug van makeover

Na een uitgebreide ‘multimillion makeover’, is de Carnival Legend teruggekeerd naar haar thuishaven Tampa, met een grote variëteit aan nieuwe spannende innovaties, waaronder het spectaculaire Waterworks aquapark met adembenemende glijbanen als de Green Thunder, de Speedway Splash met twee banen én de Carnival Twister.

Een fantastisch schip, maar dan nog beter

Volgens Carnival’s President en CEO Gerry Cahill was de Carnival Legend al een fantastisch schip en is het met alle nieuwe innovaties alleen nog maar beter geworden. Behalve het vernieuwde waterpark, zijn ook de RedFrog Pub, met Carnival’s eigen ThirstyFrog Red bier, het sfeervolle Bonsai Sushi restaurant en tal van andere faciliteiten toegevoegd aan het 2.214 passagiers cruiseschip. Uiteraard zijn ook bestaande ruimtes aan boord grondig aangepakt tijdens het twee weken durende droogdok en onder andere voorzien van nieuw tapijt, behang en meubilair.

Cruises vanuit Tampa

Vanuit Tampa vaart de Carnival Legend 8-daagse Caribbean cruises, tot augustus 2014 waarna het schip via het Panamakanaal naar Los Angeles vaart. Na een 3 weekse cruise door de Stille Oceaan zal de Carnival Legend eind september in Sydney aankomen, waarvandaan het vanuit Australië diverse 1 a 2 weekse cruises naar New Caledonia, Vanuatu en Fiji zal maken. Uitgebreide informatie over deze of andere cruises van Carnival Cruises kunt u verkrijgen via de specialisten van Zeetours Cruises, International Sales Agent voor Carnival in Nederland.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws