Celebrity Cruises komt met nieuw fitnessprogramma

26 / 04 / 2018 | Zeetours Blog-Celebrity-Fitnessprogramma

Celebrity Cruises en Canyon Ranch hebben samen een nieuw fitnessprogramma ontworpen. Geïnspireerd door de nieuwste innovaties en wellness trends bevat het programma 20 nieuwe fitnesslessen en seminars voor de passagiers. Het nieuwe programma wordt vanaf juni 2018 aangeboden.

Brian Abel, Senior Vice President Hotel Operations van Celebrity Cruises zegt dat Celebrity Cruises altijd op zoek is naar mogelijkheden om de lat hoger te leggen. Door samen te werken met het Canyon Ranch team kan Celebrity Cruises de klantervaring te verbeteren. Door het huidige fitnessprogramma te vernieuwen, zullen er onder andere nieuwe fitnesslessen worden toegevoegd. Met dit nieuwe programma kunnen passagiers genieten van een goede fitnesservaring aan boord, met goed getrainde fitnessexperts en een volledig aanbod van inspirerende lessen.

Sandra Foyil, Senior Vice President van Canyon Ranch At Sea, stelt dat dit nieuwe fitnessprogramma passagiers de mogelijkheid biedt om hun trainingsregimes te ontwikkelen. Zowel fitnessfanaten- als beginners zullen een breed scala aan ervaringen ontdekken om zichzelf uit te dagen en hun welzijn voor een optimale gezondheid te verbeteren.

Fitnessprogramma

Er zijn zes categorieën op basis van verschillende behoeften en groepen: intensief, conditie, levensduur, mindfulness, voeding en acupunctuur.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws