Countdown to Koningsdam

24 / 03 / 2016 | Zeetours Holland America Line - MS Koningsdam

De voltooiing van het ms Koningsdam nadert. Vanaf april 2016 kunt u een cruise maken op dit nieuwe pareltje van Holland America Line. Bent u al nieuwsgierig en kunt u niet meer wachten? Holland America Line geeft u alvast een voorproefje!

Holland America Line is begonnen aan een serie korte video’s onder de naam “Countdown to Koningsdam” die updates brengen over de bouw naarmate de voltooiing van het schip nadert. Ze worden gepresenteerd door Johnathan Rogers, de inaugurele cruisemanager van de Koningsdam en per video spreekt een van de hoofdofficieren van het schip of een Holland America Line-functionaris over zijn of haar eigen aandachtsgebied.

Aan het roer van de video’s staat cruisemanager Jonathan Rogers, die Holland America Line in 2014 kwam versterken en blij is dat hij zijn kennis van zes talen (binnenkort acht) goed kan benutten bij de internationale gasten en bemanning van de rederij. Sinds hij inscheepte voor zijn eerste reis als cruisemanager werkte hij op de Veendam, Volendam, Westerdam en Rotterdam.

Hieronder vindt u de video’s:

Aflevering 1: Kennismaking met cruisemanager Jonathan Rogers en hotelmanager Stan Kuppens
In de eerste aflevering van ‘Countdown to Koningsdam’ toont hotelmanager Stan Kuppens de voortgang van het atrium van het schip en praat hij over zijn overstap naar de werf en wat er komen gaat.

Aflevering 2: De inaugurele vaarroutes van de Koningsdam met Linda Springmann, VP Deployment and Itinerary Planning

Aflevering 3: World Stage met Bill Prince, Entertainment Director

Aflevering 4: Staterooms en Suites met My Nguyen, Deputy Director Interior Operations

Aflevering 5: The Dining Room met Michael Smith, Senior Vice President of Guest Experience and Product Development

Aflevering 6: Proefvaarten met kapitein Emiel de Vries

Aflevering 7: Aankomst bemanning met Hoteldirecteur Stan Kuppens

 

Bekijk hier alle cruises met de Koningsdam
Terug naar overzicht

Meer Nieuws