Diamond Princess Extreme Makeover

02 / 04 / 2014 | Zeetours Diamond Princess - Zeetours Cruises

Diamond Princess in Japanse sferen.

De Diamond Princess, cruiseschip van Princess Cruises, ondergaat momenteel een zeer uitgebreide makeover in de Sembawang werf in Singapore. Hiermee wordt het schip klaargemaakt voor haar tweede seizoen in Japan en mede aangepast aan de lokale sferen en gebruiken.

Authentieke Japanse cruise-ervaring

De Diamond Princess zal van april tot en met oktober 2014, diverse routes vanuit Japan gaan varen. Naast internationale passagiers, zullen deze cruises deels ook Japanse cruisepassagiers trekken. Met de 30 miljoen dollar kostende renovatie, wil Princess Cruises beide doelgroepen een unieke atmosfeer aan boord bieden, met een duidelijke lokale touch.

Grootste Japanse bad en tuincomplex op zee

Eén van de unieke faciliteiten aan boord van het cruiseschip wordt het maar liefst ruim achthonderd vierkante meter ruime Japanse bad en tuincomplex, dat verschillende binnen- en buitenzwembaden biedt in verschillende stijlen. Volgens Jan Swartz, Princess Cruises President, maakt het baden een onmisbaar onderdeel uit van de Japanse cultuur en is dit slechts één van de aanpassingen aan boord, waardoor het schip zowel internationale als Japanse passagiers gaat aanspreken.

Diamond Princess nieuwe cruiseschip

Volgens Zeetours Cruises directeur Marcel von Rotz, kan de Diamond Princess na afronding van haar renovatie bijna als nieuw cruiseschip worden beschouwd. Het Italiaanse Sabatini’s specialiteitenrestaurant krijgt een geheel nieuw decor, het casino wordt vernieuwd, er komt een nieuwe kunst galerie, boven de Skywalker’s nachtclub wordt een sportveld aangelegd, er komt een Japans Sushi restaurant en de winkels aan boord passen hun assortiment aan, waarbij er onder andere luxe artikelen worden toegevoegd die ook de lokale cruiser aanspreken. Daarnaast wordt het Horizon Court buffetrestaurant ge-upgrade, waarbij deze niet alleen ruimer wordt qua opzet, maar er ook een aantal a-la-minute kook stations worden toegevoegd voor a-la-carte maaltijden.

Wereldwijde mogelijkheden met Princess Cruises

Naast de cruises rondom Japan, biedt Zeetours Cruises als Internationaal Agent voor Princess Cruises in Nederland, een breed scala aan Princess Cruises aan. Populair zijn momenteel de cruises met de splinternieuwe Regal Princess in de Middellandse Zee, maar ook de 13-daagse reizen met de Emerald Princess zijn volgens von Rotz uitermate goed lopende cruises. Meer informatie vindt u op de cruisesite van cruisespecialist Zeetours Cruises.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws