Disney Cruise Line organiseert themadagen in 2019!

25 / 01 / 2018 | Zeetours Blog-Disney-Marvel

Disney Cruise Line organiseert voor de liefhebbers ook in 2019 de Star Wars Day at Sea en Marvel Day at Sea. Het speciale familie-evenement is voor alle leeftijden en alleen op geselecteerde afvaarten te vinden. Van januari tot en met maart 2019 zullen de evenementen plaatsvinden op twee van de vier Disney cruiseschepen; de Disney Fantasy en de Disney Magic.

De Disney Fantasy zal de Star Wars-liefhebbers zeker de dag van hun leven bezorgen. Tijdens maar liefst negen 8-daagse cruises vanuit Fort Lauderdale zal de Star Wars Day at Sea gehouden worden. De hele dag zijn er Star Wars figuren te vinden zijn aan boord en zal het schip voor één dag volledig in teken staan van het populaire Star Wars. Activiteiten zoals een knallend feest met vuurwerk op het bovenste dek van het schip, themaspellen voor elke leeftijd en special effecten en stunts zullen niet te missen zijn. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw favoriete Star Wars karakters te ontmoeten, zoals Jedi, Stormtroopers en Wookiees. Daarnaast zijn er speciale menu’s te verkrijgen en is er Star Wars-merchandise te koop.

De Disney Magic zal alle superhelden en super schurken van Marvel aan boord nemen. Tijdens de cruise vanuit Miami naar de Caribbean en de Bahama’s, zal de Marvel Day at Sea tien keer op een 6-daagse cruise plaatsvinden. Ook hier staat één dag per cruise in teken van de populaire stripfiguren en filmkarakters. Bekijk een Marvel-film, ontmoet uw favoriete stripheld, wees bij een gezellig feestje op het dek of doe mee aan één van de vele thema-activiteiten. Ook hier kunt u Marvel-merchandise kopen en speciaal eten en drinken verkrijgen aan boord.

Voor meer informatie over deze cruises van Disney Cruise Line kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten van Zeetours.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws