Disney Kerstcruises aangekondigd

14 / 02 / 2014 | Zeetours

Disney Kerstcruises bekend gemaakt.

Hoewel pas februari en het zomaar nog eens écht winter zou kunnen worden, maken sommigen al cruiseplannen voor de kerstperiode. Zeetours Cruises, official partner voor Disney Cruise Line , speelt daar op in door nu al de ‘Very Merrytime’ Disney kerstcruises aan te kondigen.

Verry Merrytime cruises

Onder de noemer ‘Verry Merrytime’ cruises, worden er allerlei unieke activiteiten georganiseerd rondom Kerstmis en het typisch Amerikaanse Thanksgiving. Zo is er van eind november tot eind december 2014 bijvoorbeeld elke eerste avond van de cruise een speciale ‘King Triton’s Tree Lighting Ceremony’ in de Atrium lobby, waarbij er allerlei leuke activiteiten zijn voor de kinderen, speciale kerstverhalen worden verteld én de kerstman zomaar eens ten tonele zou kunnen verschijnen, uiteraard vergezeld door de bekende Disney karakters.

Kerst aan boord

Tijdens kerstdag, zelfs op volle zee, verrast de kerstman de kinderen aan boord samen met zijn elfjes met een leuke verrassing bij de kerstboom. ’s Avonds wordt er in de restaurants een heerlijke kerstmaaltijd geserveerd en zijn er tal van leuke activiteiten aan boord bij Disney Cruise Line. Op kerstavond wordt er tevens een speciale middernachtmis gehouden aan boord van de verschillende Disney schepen.

Sneeuw vlokjes in de Caribbean

Doet u tijdens de Very Merrytime Disney kerstcruises het privé-eiland van Disney Cruise Line, Castaway Cay aan? Dan zullen de speciaal gefabriceerde ‘sneeuw vlokjes’, een Caribische kerstboom en sfeervolle kerstmuziek op het eiland, een onvergetelijke ervaring voor u zijn.

Kerstcruises met Disney

De Very Merrytime Disney kerstcruises staan gepland voor de Disney Magic van 23 november tot 28 december, voor de Disney Wonder van 23 november tot 30 december, voor de Disney Dream van 24 november tot 29 december en voor de Disney Fantasy van 22 november tot 27 december. Meer informatie vindt u op de website van Zeetours Cruises, official partner voor Disney Cruise Line in Nederland, of kunt u telefonisch navragen bij één van de 30 specialisten van Zeetours Cruises.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws