Forse investering MSC Cruises

23 / 12 / 2013 | Zeetours MSC-Cruises-MSC-Armonia-Fjorden

MSC Cruises heeft aangekondigd fors te gaan investeren in de modernisering van haar vier schepen in de zogenaamde Lirica klasse, hetgeen binnen nu en de aankomende twee jaar wordt uitgevoerd.

De gerenommeerde Fincantieri werf in Italië gaat de upgrade van de MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia en MSC Opera voor haar rekening nemen, waarbij nieuwe entertainment mogelijkheden worden gecreëerd en winkels worden toegevoegd, maar ook bijna 200 nieuwe hutten per schip worden toegevoegd én diverse technische verbeteringen.

Na de modernisering zullen de schepen er als nieuw uitzien, maar dan wel een kleine 25 meter langer, 5 ton zwaarder en met een capaciteit van circa 2.680 passagiers, in plaats van de oorspronkelijke 2.069.

De MSC Armonia staat als eerste op de planning voor augustus 2014, het laatste schip de MSC Lirica is een jaar later aan de beurt.

MSC Cruises CEO Gianni Onorato gaf tijdens een persconferentie in Rome aan dat deze renovatie eens te meer benadrukt hoe sterk MSC Cruises hecht aan kwaliteit, moderne technologie en doorlopende innovatie van haar product.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws