Holland America Line gaat samenwerking aan met Oprah Winfrey

10 / 02 / 2017 | Zeetours Holland America Line gaat samenwerking met Oprah

Holland America Line heeft donderdag bekendgemaakt dat het een samenwerking aangaat met niemand minder dan Oprah Winfrey. De komende twee jaar slaan de cruisemaatschappij en het populaire magazine van de presentatrice, O, The Oprah Magazine, de handen ineen om ‘de kracht van reizen te verenigen met O’s diepe betrokkenheid met verbinden en persoonlijke groei’. De samenwerking behelst o.a. de organisatie van een serie van inspirerende cruises met tips en ideeën om het beste uit je leven te halen. Oprah Winfrey zal zelf ook haar opwachting maken aan boord tijdens de eerste cruise naar Alaska op de Eurodam die op 15 juli vertrekt vanuit Seattle. Oprah zal hier 2 dagen aan boord blijven.

De 4 andere ‘Adventure of Your Life’ cruises met vertrek op 29 november 2017, 3 maart 2018, 11 augustus 2018 en 28 oktober 2018 bevatten een exclusief programma dat is samengesteld door de redactie van Oprah’s magazine. Leden van de Supersoul 100, een club van opinieleiders en visionairs, zullen te gast zijn om passagiers te informeren en inspireren. Daarnaast zullen tijdens meer dan 300 cruises in Noord-Amerika van augustus 2017 tot en met 2018 een verscheidenheid aan stimulerende activiteiten worden georganiseerd die het magazine tot leven brengen zoals workshops meditatie en tai chi, kookdemonstraties met gezond eten, een boekenclub en nog veel meer.

Dat Oprah deze samenwerking aangaat is vrij bijzonder omdat ze normaal gesproken weinig samenwerkingen aangaat dit vanwege het feit dat ze erg kieskeurig is omtrent haar merk en de perceptie hiervan. Maar over de samenwerking met Holland America Line hoefde Oprah niet lang na te denken. 

Terug naar overzicht

Meer Nieuws