Holland America Line voegt 20 culinaire excursies toe

27 / 09 / 2018 | Zeetours HAL-Excursie-Markt

Holland America Line heeft besloten om meer culinaire excursies toe te voegen. Deze excursies aan wal staan ook wel bekend als de FOOD & WINE® EXC Tours. Er worden twintig nieuwe tours in Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada & New England toegevoegd. Holland America Line heeft een samenwerking met FOOD & WINE magazine en debuteerde dit jaar met 23 excursies op diverse cruises. Deze excursies waren beschikbaar op geselecteerde cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa.

FOOD & WINE® EXC Tours

Wanneer u FOOD & WINE® EXC Tours boekt, leert u meer over de cultuur, eten en wijn in de regio. Hier krijgen passagiers exclusieve rondleidingen, kooklessen met de chef-koks en maken culinaire wandeltochten. Ook worden er wijnhuizen bezocht, authentieke gerechten geproefd en lokale schuilplaatsen verkend.

Uitbreiding

Orlando Ashford, president van Holland America Line stelt dat de FOOD & WINE-tours uitgebreid zijn vanwege de overweldigende populariteit. Eten is namelijk een universele taal die reizigers goed verbindt met de culturen die ze bezoeken. Hij stelt blij te zijn om deze excursies op diverse nieuwe locaties toe te voegen. Zo kunnen passagiers diverse smaken van de vele verschillende plaatsen ontdekken door deze unieke en authentieke ervaringen.

Excursies in nieuwe landen

Passagiers op cruises naar Azië, Australië en Nieuw-Zeeland kunnen kiezen uit de volgende nieuwe opties. De wal-excursies in Azië worden aangeboden in Bangkok, Shanghai, Singapore; Taipei en Yokohama. In Australië kan men FOOD & WINE-tours volgen in Sydney, Melbourne en Hobart in Tasmanië. Ook kunnen passagiers tijdens een cruise Nieuw-Zeeland de excursies in Napier en Dunedin bijboeken. Tot de opties behoren de mogelijkheid om talrijke markten in Azië te bezoeken, wijnmakerijen in Nieuw-Zeeland en Tasmanië, en exclusieve, populaire restaurants in Australië.

Courageous Kitchen Cooking Class

De FOOD & WINE EXC Tours omvatten de Courageous Kitchen Cooking Class, een culinaire ervaring met hart. Een deel van de opbrengst van de tour gaat naar het helpen voorzien van de lokale bevolking. Ook worden de jongeren in nood getraind. Zo begint de Bangkok-tour met een verkenning over de lokale markt, vervolgens doet u een kookles in een huiselijke Thaise keuken. Dit wordt geleid door chef-kok Dwight Turner, eigenaar van Courageous Kitchen. In het komende jaar zal Holland America zijn food- en wijnreizen verder uitbreiden naar onder andere het Caraïbisch gebied, Mexico, het Panamakanaal, Zuid-Amerika, Hawaii en meer.

Bekijk hier een video van één van de Food & Wine Tours!

Terug naar overzicht

Meer Nieuws