Maak kennis met de Harmony of the Seas

19 / 08 / 2015 | Zeetours

De Harmony of the Seas, het nieuwste schip van Royal Caribbean, wordt het grootste cruiseschip ter wereld wanneer zij mei 2016 in de vaart wordt genomen. Harmony of the Seas is het eerste schip in de nieuwe generatie Oasis Class schepen waar architectonische innovaties gecombineerd worden met de technologische hoogtepunten die op de revolutionaire Quantum Class schepen werden geïntroduceerd.

Splashaway Bay wordt het waterpark voor peuters en kinderen met waterkanonnen in de vorm van zee creaties, glijbanen en een jungle-gym voor uren van vermaak. The Ultimate Abyss is de glijbaan die maar liefst 10 dekken overgaat! Vanuit de Sports & Poolzone komt de glijbaan uit bij de Boardwalk achterop het schip. Cyclone, Typhoon en Supercell zijn de namen van de overige drie glijbanen die samen The Perfect Storm vormen. Deze glijbanen liggen midden op het schip en bevinden zich 5 dekken boven Central Park. Gasten kunnen hun moed testen tijdens een tocht in Supercell, de glijbaan die gebouwd is in de vorm van een champagne glas waar men uitkomt met een enorme Splash.

Uiteraard zijn op Harmony of the Seas de zeven buurten aanwezig zoals bekend van de andere Oasis Class schepen. Vanuit de Quantum Class worden de Bionic Bar, virtuele binnenhutten, Voom; het snelste internet op zee en de Royal WOW armbanden op het nieuwste schip geïntroduceerd. Specialiteitenrestaurants Izumi Hibachi & Sushi, Sabor Taqueria & Tequila Bar en Wonderland zullen aan boord vertegenwoordigd zijn.

Harmony of the Seas heeft 16 passagiersdekken, telt 227.000 ton, biedt accommodatie aan 5479 gasten (op basis van dubbelde bezetting) in 2747 hutten. Het concept van zeven exclusieve buurten omvat; Central Park, Boardwalk, The Royal Promenade, The Pool & Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center en Entertainment Place & Youth Zone.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws