MSC Cruises kondigt MasterChef @Sea aan

19 / 04 / 2018 | Zeetours Blog-MasterChef-at-Sea-MSC-Cruises

MSC Cruises kondigde een aantal dagen geleden de lancering van MSC MasterChef At Sea voor Nederland aan. Het wereldwijd erkende MasterChef en MSC Cruises bieden een uniek entertainmentformat aan. De samenwerking toont de voortdurende inzet van MSC Cruises aan om een ​​ divers entertainmentaanbod te bieden voor haar passagiers. Daarnaast kan zij de passie van het bedrijf voor voedsel tot leven te brengen.

MSC MasterChef At Sea heeft hetzelfde format als de Nederlandse editie van MasterChef; een kookwedstrijd, maar dan aan boord van een MSC cruiseschip. Passagiers kunnen hun culinaire passie en vaardigheid op de proef te stellen tijdens de wedstrijd tegen andere passagiers. Hiermee kunnen passagiers de magie van MasterChef beleven en hun culinaire kennis verbreden. De Nederlandse editie van MasterChef 2018 is overigens al begonnen en te zien vanaf 16 april op Net 5.

Passagiers welke tijdens een cruisevakantie op één van de schepen van MSC Cruises deelnemen aan Masterchef, worden in koppels uitgedaagd om een gerecht uit een doos met mysterieuze ingrediënten te maken. De gerechten worden beoordeeld door de chef-kok van het schip op basis van de presentatie, smaak en originaliteit van hun gerecht. Bij elke cruise wordt een nieuwe winnaar gekroond, welke een een MasterChef-prijs zal ontvangen. Elk van de winnaars wordt ook opgenomen in een jaarlijkse prijstrekking om een van de twee fantastische prijzen te winnen:

Eerste prijs MasterChef @Sea

De eerste prijs biedt de winnaar de mogelijkheid om deel te nemen aan het castingproces voor de MasterChef TV show. De winnaar wint een diner in het huis van de winnaar of uitgekozen locatie met één van de MasterChef-sterren als een persoonlijke chef-kok. Daarnaast krijgt de gelukkige een MasterChef-kookboek, speciaal samengesteld voor MSC Cruises door voorgaande MasterChef-winnaars met 50 exclusieve recepten.

Tweede prijs MasterChef @Sea

De tweede prijs biedt de winnaar een kans voor een plek in het publiek van de show. Ondertussen wordt er gedineerd in één van de restaurants in de show met drie vrienden.

Door middel van de samenwerking met MasterChef, heeft MSC Cruises de mogelijkheid om samen te werken met experts van wereldklasse. MasterChef streeft ernaar samen te werken met wereldleiders op hun gebied. De toewijding van MSC Cruises wordt gecombineerd om unieke ervaringen aan boord te creëren met hulp van de expertise van MasterChef.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws