MSC Cruises lanceert innovatief programma MSC for Me

09 / 03 / 2017 | Zeetours MSC for Me

MSC Cruises lanceert een baanbrekend en digitaal innovatieprogramma “MSC for Me”

MSC Cruises onthult op de ITB Berlijn haar nieuwe digitale innovatieprogramma “MSC for Me”. “MSC for Me” zal de gasten in elke stap centraal stellen op gebied van ontwikkeling, design en de constructie van de schepen. Het bedrijf streeft ernaar dit programma over de gehele vloot uit te rollen op alle elf toekomstige next-generation cruiseschepen die de komende jaren gebouwd worden, alsook op haar huidige 12 bestaande cruiseschepen.

“MSC for Me” zal de nieuwste technologie op het gebied van klantenservice naar de zee brengen, met een programma, speciaal ontworpen om aan de behoefte van de gasten voor nu en in de toekomst, te voldoen. De MSC Meraviglia zal het eerste schip zijn met deze technologie, het nieuwe schip zal in juni van dit jaar in de vaart komen. Het schip zal beschikken over 16.000 verbindingspunten, 700 digitale toegangspunten, 358 informatieve en interactieve schermen en 2.244 hutten met RFID/NFC toegangstechnologie.

In reactie op de toenemende vraag naar real-time flexibiliteit van de gasten zijn de volgende innovatieve functies beschikbaar dankzij “MSC for Me”:

Samengevat biedt “MSC for Me” de gasten meer dan 130 “slimme” mogelijkheden om hun vakantie optimaal te benutten. Dit is inclusief een toegewijde app die de gasten de mogelijkheid geven hun vakantie geheel op maat te maken, wanneer zij nu hun excursies boeken voor inscheping of een tafel in het specialiteitenrestaurant reserveren wanneer zij bij het zwembad zitten. Dit zal de algehele ervaring van de gasten overtreffen, terwijl zij op deze manier meer tijd vrij maken om optimaal van hun vakantie op zee te genieten.

“MSC for Me” zal in eerste instantie te vinden zijn op de schepen die nieuw in de bouw zijn, waar verdere verfijning en verrijking zal plaats vinden wanneer ieder schip in de vaart komt. De belangrijkste functies zullen vervolgens worden uitgerold naar alle 12 schepen in de bestaande vloot van MSC Cruises.

 

Terug naar overzicht

Meer Nieuws