Nieuw drankenmenu bij Princess Cruises

09 / 08 / 2018 | Zeetours blog-princess-drankaanbod-nieuw

Reizen en goed bereide cocktails gaan hand in hand volgens Princess Cruises. Daarom heeft de rederij een compleet nieuw drankenmenu onthuld, met cocktails geïnspireerd op de bestemming. Deze zullen zijn gemaakt door meester-mixoloog Rob Floyd. Het nieuwe drankenmenu zal tegen de herfst van 2018 aan boord van de gehele vloot van Princess Cruises verkrijgbaar zijn.

Ingrediënten

Er worden ingrediënten voor de cocktails gebruikt uit de bestemmingen waar Princess Cruises naartoe vaart. Zo zullen de cocktails lychee en verse papaja-, grapefruit- en ananassapjes uit de Stille Zuidzee bevatten. Daarnaast wordt er suiker uit de plantages van Jamaica gebruikt om rum te maken. Voor wie liever geen alcohol drinkt, maar toch van cocktails houdt, zijn er ook alcoholvrije cocktails beschikbaar.

Rob Floyd zegt geïnspireerd te zijn bij alle ingrediënten uit de mooie bestemmingen waar Princess Cruises naartoe vaart. Op deze manier kunnen passagiers van een uitgebreide selectie drankjes genieten. Rob Floyd deelt ze de drankjes op in drie T’s: Taste, Technique en Tale.

Exclusieve dranken

Naast de nieuwe cocktails, bevat het vernieuwde drankmenu van Princess twintig nieuwe exclusieve en exotische dranken, 39 nieuwe wijnen (per glas) en 17 nieuwe internationale en ambachtelijke bieren. De nieuwe cocktails zijn beschikbaar op zes verschillende menu’s voor elk schip.

Naast het toevoegen van de nieuwe wijnen per glas, werkt Princess Cruises samen met Doug Frost, om de wijnmenu’s aan boord te verversen. Doug Frost is een van slechts vier mensen ter wereld die zowel de prestigieuze rangen Master Sommelier als Master of Wine heeft.

Thema’s drankenmenu

Bars en lounges op alle schepen zullen ook nieuwe, themamenu’s bevatten, zodat gasten zich kunnen vermaken met het verkennen van de verschillende aanbiedingen in de verschillende bars aan boord.

Een aantal cocktails welke aan het aanbod van de bars en lounges worden toegevoegd, zijn:

Het nieuwe drankenmenu zelf proberen? Kijk dan hier het aanbod van Zeetours met Princess Cruises.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws