Nieuwe drankpakketten bij AIDA Cruises

24 / 02 / 2016 | Zeetours

AIDA Cruises zal vanaf 26 februari 2016 geleidelijk aan boord van de cruiseschepen in haar vloot nieuwe aangepaste drankpakketten introduceren die inspelen op de individuele wensen en voorkeuren van haar gasten. Alle drankpakketten kunnen reeds worden geboekt via MyAIDA.de of op de eerste dag aan boord. Er kan worden gekozen uit vier pakketten met verschillende alcoholische en/of non-alcoholische dranken, de AIDA ‘Light’, ‘Comfort’, ‘Family’, “Genießer’ en ‘Wine Selection’.

Het AIDA ‘Light’ pakket is het perfecte aanbod voor kinderen en tieners of iedereen die van hun vakantie willen genieten zonder alcohol. Het omvat alle frisdranken per glas en non-alcoholische cocktails voor de prijs van €9,90 per persoon per dag.

Het AIDA ‘Comfort’ pakket bevat het gehele aanbod van de AIDA ‘Light’ pakket met daarnaast koffie, thee, warme chocolademelk, de AIDA huiswijnen en de AIDA champagne van het huis per glas, Radeberger bier, Schöfferhofer witbier en twee cocktailvouchers per reis voor 19,90 euro per persoon per dag.

Het drankpakket AIDA ‘Family’ is een combinatie van de pakketten ‘Light’ en ‘Comfort’. De ‘Family” S voor een volwassene en een kind kost 24,90 euro per dag. De ‘Family’ M (twee volwassenen en een kind), ‘Family’ L (twee volwassenen en twee kinderen) en ‘Family’ XL (twee volwassenen en drie kinderen) zijn beschikbaar voor respectievelijk €39,90, €44,90 en €49,90 per dag.

Het AIDA ‘Genießer’ pakket is bestemd voor cruisereizigers die met volle teugen willen genieten van het gehele aanbod van de bars en restaurants aan boord. Door middel van het aangekochte boordtegoed kan er worden gedineerd in de a-la-carte restaurants en ontvang je, afhankelijk van de hoogte, een bonus van maximaal €50.

Het AIDA ‘Wine Selection’ pakket, dat voorlopig alleen kan worden geboekt op de AIDAsol en AIDAmar, vult het aanbod aan van tafelwijnen van AIDA in de buffetrestaurants met twee rode- en twee witte wijnen. In het pakket van €49,50 zijn 5 flessen naar keuze opgenomen, inclusief het deskundig advies van de wijnkenners van AIDA.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws