Norwegian Cruise Line lanceert mobiele app voor passagiers

14 / 12 / 2017 | Zeetours Cruise-Norwegian-App

Norwegian Cruise Line kondigde de komst aan van een nieuwe mobiele applicatie voor haar passagiers; de Cruise Norwegian-app.

Het maakt niet uit of de passagiers nu 60 dagen vanaf de vertrekdatum of in het midden van hun cruise zitten, de passagiers zullen op elk gewenst moment toegang hebben tot de app. De Cruise Norwegian-app biedt talloze aanbiedingen, diensten en activiteiten aan boord.

Eenmaal aan boord zijn, kunnen de passagiers hun persoonlijke account zien en hun ultieme cruise-beleving verder uitbreiden door middel van de Cruise Norwegian-app. De app biedt de mogelijkheid om excursies, restaurants en entertainment te bekijken en te reserveren. Ook kunnen passagiers aankopen doen van diverse pakketten, waaronder eet- en drinkarrangementen of speciale gelegenheidspakketten.

Om up-to-date te blijven, kunnen de passagiers de Cruise Norwegian-app gratis gebruiken door verbinding te maken met de WiFi aan boord van het schip. Families en vrienden kunnen aan boord verbonden blijven door via de app te bellen en berichten te sturen, tegen een eenmalige vergoeding van $9,95. Daarnaast kan er gebeld worden voor $0,79 per minuut.

De gratis Cruise Norwegian-app is momenteel beschikbaar voor gebruik aan boord van de Norwegian Sky. Ook voor het Norwegian’s nieuwste schip, de Norwegian Bliss, zal wanneer zij in de zomer van 2018 in de vaart komt, de app beschikbaar stellen voor gebruik. Aan het einde van 2018 zal de Cruise Norwegian-app beschikbaar zijn voor alle schepen van Norwegian Cruise Line.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws