Norwegian Cruise Line vertrekt uit Amsterdam in 2019

19 / 07 / 2018 | Zeetours Blog-NCL-vertrek-Amsterdam

Norwegian Cruise Line heeft de routes voor 2019 en 2020 bekendgemaakt en zal in 2019 cruises vanaf Amsterdam aanbieden. Hiermee speelt Norwegian Cruise Line in op de toenemende vraag naar favoriete bestemmingen binnen en buiten Europa. De Norwegian Pearl breidt haar routes uit naar Europa en biedt de mogelijkheid om vanuit Amsterdam te vertrekken.

Norwegian Pearl in Amsterdam & Europa

De Norwegian Pearl is een groot schip uit het jaar 2006 en is het derde schip uit de Jewel-klasse. Het kunstwerk op de scheepsromp van de Norwegian Pearl is ontworpen en verzorgd door SMC Design. De Norwegian Pearl heeft net zoals zusterschip Norwegian Jewel een rustieke en klassieke uitstraling. De sfeer aan boord is een combinatie van een traditionele sfeer en een moderne sfeer door de diverse vernieuwingen.

De Norwegian Pearl zal in de zomer van 2019 vanuit Amsterdam diverse routes in het Middellandse Zeegebied gaan varen. Zo kunnen Nederlandse cruisepassagiers comfortabel vanuit eigen land vertrekken. Voor internationale cruisepassagiers is dit ook gunstig, zij hebben gemakkelijk toegang tot de stad en de op-twee-na grootste Europese luchthaven. Ook zal de Norwegian Pearl diverse afvaarten aanbieden vanuit Barcelona, Rome (Civitavecchia) en Venetië. In totaal zullen zeven schepen van Norwegian Cruise Line in de zomer in Europa gaan varen.

Norwegian Jewel en Jade

De Norwegian Jewel zal een derde seizoen cruises zal maken vanuit Honolulu, Papeete, Sydney, Auckland, Singapore, Hong Kong en Tokio. In de winter van 2019/2020 zal zij ook afvaarten in Zuidoost-Azië naar Phuket, Ho Chi Minhstad, Penang en Bangkok aanbieden. De Norwegian Jade zal diverse unieke routes aanbieden via het Suezkanaal en de Indische Oceaan. Hier zullen bestemmingen in onder andere Griekenland, de Verenigde Arabische Emiraten, de Malediven, India en Sri Lanka aangedaan worden.

Norwegian Spirit in China

Ook de Norwegian Spirit krijgt een renovatie, voordat zij in februari 2020 van Europa naar Azië zal varen. Tussendoor maakt zij exclusievere stops in onder andere Zuid-Afrika, Mauritius, de Seychellen en de Malediven.

Norwegian Joy in Alaska

De Norwegian Joy verhuist in april 2019 van Shanghai naar Seattle om 7-daagse cruises naar Alaska aan te bieden. Hiermee vervangt zij de Norwegian Pearl. Samen met de Norwegian Bliss en de Norwegian Jewel zal zij in deze regio varen. Voordat de Norwegian Joy naar Alaska gaat varen, ondergaat zij nog een make-over. Zo krijgt zij een Starbucks®-winkel en diverse entertainment opties, zodat zij bijna identiek aan de Norwegian Bliss zal zijn. De drie schepen zullen onder andere stoppen in JuneauKetchikanSkagwayIcy Strait Point en Victoria.

Bekijk het aanbod van Zeetours met de schepen van Norwegian Cruise Line hier!

Terug naar overzicht

Meer Nieuws