Ontdek de Galapagos Eilanden met de uitgebreide vloot van Celebrity Cruises!

27 / 06 / 2016 | Zeetours Celebrity-Cruises-Celebrity-Xpedition-ExteriorSide

Waar de sterkste overleven, gedijt Modern Luxury het best. Celebrity Cruises heeft haar nieuwe, opwindende nieuwe cruises bekend gemaakt.
Met haar nieuwste schepen naar een van de meest dynamische bestemming in de wereld – de Galapagos Eilanden.

Veeleisende reizigers hebben nu nóg meer opties met de toevoeging van twee nieuwe schepen, de Celebrity Xploration en Celebrity Xperience. Deze schepen zullen vanaf maart 2017 in de vaart genomen worden na een verbouwing van miljoenen dollars om de schepen van de Modern Luxury kenmerken te voorzien. Beide schepen bieden een breed bereik aan all-inclusive verwennerij en land excursies als zij deze nieuwe routes gaan varen. Gasten kunnen ook blijven varen met Celebrity’s state-of-art, 100 bedden tellende, Celebrity Xpedition. Samen zullen de drie prachtige schepen 6 routes, 15 eilanden en meer dan 30 havens aandoen en er zijn meerdere pakketten om uit te kiezen.

Celebrity Xploration en Celebrity Xperience hebben beide een unieke intieme sfeer aan boord. Ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een hecht en gelijkgestemd reisgezelschap. Celebrity Xploration is een prachtige catamaran met 8 luxueuze hutten, elk met een raam of balkon voor onvergetelijke uitzichten. De grotere Celebrity Xperience biedt een soort gelijke Modern Luxury experience aan gasten met haar 24 elegante hutten.

Ongeacht welk schip, elke hut heeft luxe accommodaties met nieuwe premium matrassen, kussens en luxueus beddengoed, om de gasten het meest comfortabele bed in de Galapagos te bieden. Daarnaast heeft elke hut een LCD TV en is er een high-speed internet service beschikbaar op het gehele schip. Alle cruises hebben award-winning land excursies die geleid worden door expert naturalisten en speciaal samengestelde maaltijden bestaande uit verse zeevruchten en vis uit de omgeving, bereid door een Celebrity Michelin-ster bekroonde chef. Gasten kunnen ook genieten van koffie, chocolade en andere lekkernijen uit de lokale omgeving. Maar ook genieten van premium dranken of een speciaal samengestelde wijn kaart en dit alles samen met de beste service van de meest toegewijde bemanning op zee. ‘’Met meer dan 12 jaar ervaring in de Galapagos Eilanden hebben gasten ons verteld dat wij het beste zijn in onze klasse met het aanbieden van award-winning vakanties in deze unieke hoek van de wereld’’ zei Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. ‘’Nu bieden we de reis van iemands leven op onze nieuwe schepen met routes en havens die nog nooit eerder zijn bezocht en ervaringen die exclusief bij Celebrity te ervaren zijn. Als een modern luxury vakantie in de Galapagos Eilanden nog niet op uw bucket list stond, dan moet deze er nu zeker op staan!’’ Aan boord van Celebrity’s nieuwe schepen kunnen gasten de meest herkenbare eilanden ter wereld ervaren door een Modern Luxury bril. Cruises variëren van 7 tot 15 nachten en varen noordelijke en zuidelijke routes.

Celebrity Xperience

Celebrity Xploration

Naast de twee nieuwe schepen kunnen reizigers nog steeds varen met de award-winning Celebrity Xpedition voor 7, 10, 11 of 15 nachten all-inclusive vakanties. Gelanceerd in 2014 om het 10 jarig jubileum van het varen met dit regionale wonder te vieren. Dat meeslepende en inspirerende land excursies exclusief voor de Celebrity gasten biedt. Een mogelijkheid is om te dineren met authentieke gerechten, klaar gemaakt door de lokale bevolking die zo een bijdrage leveren aan het behoud van het eiland met het Scalesia Reforestation Project – een unieke samenwerking met het Galapagos National Park. Alle cruises kunnen gecombineerd worden met voor- en na cruise land activiteiten en bieden voor elk wat wils zodat de moderne reiziger zijn/haar vakantie exact kunnen indelen zoals zij willen.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws