Royal Caribbean heet Ovation of the Seas welkom!

10 / 04 / 2016 | Zeetours

Sinds afgelopen vrijdag, 8 april 2016, kent de Royal Caribbean familie uitbreiding met een nieuw familielid, aangezien het 24e schip; Ovation of the Seas officieel is overgedragen aan de rederij.

Met een officiële “handover” ceremonie in Bremerhaven, Duitsland heeft Royal Caribbean’s Ltd. President en CEO Richard D. Fain het schip van Meyer Werft Managing Partner Bernard Meyer in ontvangst genomen.

Ovation of the Seas is het derde Quantum Class schip gebouwd aan de Meyer Werft en samen met zusterschepen Quantum of the Seas en Anthem of the Seas wordt met deze klasse schepen een unieke niet eerder aan boord beleving overgebracht.

“Het is prachtig om Ovation of the Seas welkom te heten in de Royal Caribbean familie” aldus Michael Bayley, President & CEO van Royal Caribbean International. “Wederom hebben wij een zeer technologisch geavanceerd schip geïntroduceerd dat voor het eerst speciaal is gebouwd voor de Chinese markt. Op deze manier tonen wij onze belofte in het vergroten van deze markt.
Wij zijn verheugd dat wij met dit schip onze gasten in China en Australië de mogelijkheid bieden een bijzondere cruise te ervaren.”

Ovation of the Seas zal vanuit Southampton, Groot-Brittannië een aantal korte cruises maken voordat zij aan de 52 nachten tellende Global Odyssey begint met als eindhaven Tianjin, China wat de thuisbasis voor dit schip zal worden. Vanaf juni 2016 zal het schip samen met Quantum of the Seas, Mariner of the Seas, Voyager of the Seas en Legend of the Seas cruises in China aanbieden. Met dit aantal schepen is Royal Caribbean van alle cruiserederijen, de rederij met de grootste vloot in dit land.

Ovation of the Seas is net zoals Quantum of the Seas & Anthem of the Seas een schip uit de Quantum Class. De schepen in deze klasse zijn gebouwd met de meest geavanceerde technologie. Zij zijn voorzien van –voor het eerst op zee – faciliteiten zoals Northstar, een observatie capsule waar men op hoogte van 92 meter boven zeeniveau kan genieten van het uitzicht, Two70 een lounge die ’s avonds wordt omgetoverd tot multifunctioneel entertainment locatie, Seaplex, de indoor speeltuin waar botsauto’s, sportactiviteiten en een trapeze beschikbaar zijn voor de gasten. Elk schip biedt 18 restaurants met een grote variatie in type keuken en gerechten, en is het verblijf in een luxe accommodatie zoals Loft Suite of virtuele balkonhut mogelijk.

Ovation of the Seas kent 18 dekken een 169.000 brutotonnage, 2091 hutten en 4180 gasten op basis van tweepersoonsbezetting.

 

 

Bekijk hier cruises met de Ovation of the Seas
Terug naar overzicht

Meer Nieuws