Twee nieuwe Wellness cruises met Seabourn in 2018

04 / 01 / 2018 | Zeetours blog-wellness-cruises-seabourn

Sinds 2017 kunnen de gasten van luxe rederij Seabourn genieten van het ‘Spa & Wellness’ programma aan boord. Dit programma is opgezet onder leiding van Dr. Andrew Weil; arts en partner van Seabourn. Zijn doel is om passagiers te informeren en inspireren van het begin tot het einde van de cruise.

Het ‘Spa & Wellness’ programma is zeer geliefd bij de passagiers van Seabourn. Vanwege de succesvolle uitvoering aan boord van haar cruises, zullen er in 2018 de eerste Wellness Cruises onder Seabourn gaan plaatsvinden. De Wellness cruises zullen gericht zijn op welzijn en mindfulness en zullen varen naar Alaska en Griekenland.

De cruise naar het indrukwekkende Alaska heeft de eer om de eerste Wellness Cruise van Seabourn te zijn. Deze ‘Wellness in the Wilderness with Dr. Weil’ met de Seabourn Sojourn vaart van 16 tot en met 28 juni 2018 en zal beginnen ten noorden van Vancouver (British Columbia). Terwijl het schip langs de prachtige natuurwonderen van Alaska vaart, is er aan boord de mogelijkheid om meer dan twintig gratis lezingen en demonstraties te bezoeken, voor de passagiers dat het Wellness Cruise programma volgen.

De Wellness cruise naar het zonnige Griekenland zal van 6 tot en met 20 oktober 2018 varen. In deze streek van de Middellandse Zee is de integratieve geneeskunde ontstaan, vandaar dat de cruise ‘Orgins of Wellness with Dr. Weil’ zal heten. De cruise met de Seabourn Odyssey zal starten vanuit Piraeus (Athene) en vaart langs de Griekse kustlijn, met onder andere Mykonos, Kreta en Rhodos. Er is in het Wellness Cruise programma plaats voor meer dan vijfentwintig gratis workshops en discussies met autoriteiten over integratieve geneeskunde.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws