Tweede schip uit MSC Seaside generatie wordt MSC Seaview

06 / 07 / 2016 | Zeetours

MSC Cruises heeft afgelopen maandag aangekondigd dat het tweede schip uit de Seaside-generatie “smart” schepen vanaf juli 2018 in de vaart wordt genomen en MSC Seaview zal heten. De MSC Seaview zal in haar in het eerste seizoen in de Westelijke Middellandse zee varen en onder andere aanmeren in steden als Genua, Marseille en Barcelona.

De MSC Seaview, 323 meter lang, wordt gebouwd bij de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het gaat diverse unieke faciliteiten aanbieden zoals de grootste verhouding buitenruimte per gast op zee. Het schip zal worden ingericht om haar gasten dichter bij de zee te brengen om nog meer van het warme weer te genieten, zowel vanuit hun balkonhut als ook de openbare- en panoramische ruimtes.  Een opvallend element wordt de 360° promenade met glazen balustrades langs het hele schip waar gasten kunnen wandelen, eten en drinken in de verschillende bars en restaurants of winkelen in de boetieks in de openlucht met een wijds, spectaculair zee‑uitzicht.

MSC Seaview is één van MSC Cruises’ nieuwe next-generatie “smart” schepen en uitgerust met de laatste technologieën beschikbaar op zee. In samenwerking met Samsung zullen de nieuwste schermen en mobiele oplossingen beschikbaar zijn zoals Near Field Communication (NFC): cruisekaart, polsbandje of smartphone voor verschillende doeleinden zoals geolocalisatie van kinderen, toegang tot de hut of betalingen aan boord; interactieve schermen om eenvoudig excursies, shows en restaurants te reserveren;  iBeacon technologie: de voorkeur van elke gast wordt opgeslagen zodat gasten nooit iets hoeven te missen van hun favoriete belevingen. Via deze technologie zullen gasten notificaties ontvangen met relevante informatie en aanbiedingen.

De komende maanden zal meer informatie over de MSC Seaview worden onthuld. De eerste reis is op 10 juli 2018 vanuit Genua en op 18 juli start de verkoop voor iedereen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws