Volendam krijgt 21 nieuwe Lanai-hutten

10 / 06 / 2014 | Zeetours HAL-Maasdam-Lanai-CA

De Volendam van Holland America Line zal eind december 2014 zijn uitgerust met 21 nieuwe Lanai-hutten. Verder wordt een nieuw bargedeelte ‘Mix’ gecreëerd en worden de badkamers gerenoveerd van alle suites en geselecteerde andere categorieën.
Als de Volendam in december 2014 het droogdok verlaat, heeft zij een metamorfose doorgemaakt. De Lanai-hutten, een van de laatste vernieuwingen van HAL, zijn hutten voorzien van grote glazen schuifdeuren die toegang bieden tot het Promenade-dek, dat helemaal rondom het schip loopt. Daarnaast heeft elke hut gereserveerde ligstoelen. De Maasdam, Rotterdam en Veendam zijn al uitgerust met dergelijke Lanai-hutten. Naast deze vernieuwing worden alle badkamers in de suites gerenoveerd en voorzien van nieuwe whirlpoolbaden, verlichte spiegels en Grohe elementen en nieuwe vloeren en wanden.

Bar in de ‘Mix’

De bars op de Volendam worden samengevoegd tot ‘Mix’, een innovatieve gemeenschappelijke ruimte waar drie speciale themabars te vinden zijn: Champagne (voor o.a. mimosa-brunchcocktails of een feestelijke viering), Martinis (voor Grey Goose-cocktails en Martini Flights), Spirits & Ales (voor bier van kleine brouwerijen, single malts en het sportnieuws).
De ‘Mix’ is al aanwezig op het de Maasdam, Rotterdam, Rijndam, Statendam en Veendam.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws