Volg “live” de doop van de AIDAprima in Hamburg!

03 / 05 / 2016 | Zeetours AIDA-AIDAprima-Schip-1

Zoals eerder bekendgemaakt zal op 7 mei 2016 de 13-jarige Duits Amerikaanse actrice Emma Schweiger de AIDAprima dopen in Hamburg. Tijdens de 827e Hamburger Geburtstag wordt de AIDAprima ‘s morgens vroeg feestelijk onthaald samen met de AIDAaura. De AIDAaura meert aan bij Cruise Center Altona en de AIDAprima vaart door naar de wat verder weg gelegen nieuwe cruiseterminal Steinwerder. AIDA Cruises biedt een gratis veerpont aan vanaf Ponton Binnenhafen Süd naar de cruiseterminal zodat iedereen de AIDAprima kan bewonderen bij de terminal.

AIDA Cruises is bovendien hoofdsponsor van de Hamburger Geburtstag dat van 5 tot en met 8 mei wordt gehouden in en rond de haven van Hamburg. Onder het motto “Erleben Sie Urlaub neu” speelt de AIDAprima de maritieme hoofdrol op de avond van 7 mei.

Ze vertrekt van Steinwerder Cruiseterminal voorbij de Landungsbrücken en komt daarna terug naar de Landungsbrücken om daar gedoopt te worden. De AIDAaura zal eveneens naar deze plek gaan varen, begeleid door een lichtspektakel. De doop kan door iedereen gevolgd worden via een groot beeldscherm op de AIDAprima zelf. Na de doop vindt als laatste spektakelstuk een indrukwekkend vuurwerk plaats.

Tv-station NDR en AIDA zenden de doop live uit op taufe.aida.de van 21:30-22:45 uur.

 

Bekijk hier alle cruises met AIDA Cruises

Terug naar overzicht

Meer Nieuws