Zeetours Cruise Event: het startschot voor het nieuwe cruise-seizoen 2016

28 / 09 / 2015 | Zeetours | Persberichten

Zeetours organiseert samen met het Rotterdamse Maritiem Museum op vrijdag 2 oktober hét Zeetours Cruise Event.

In de cruise gerelateerde setting van het Maritiem Museum aan de Rotterdamse Leuvehaven presenteert de ervaren Cruise Director Michael Langley hét cruise nieuws van 2016. Nieuwe vaarroutes, nieuwe cruiseschepen, innovaties aan boord en het nieuws van de, tot de wereldtop behorende, rederijen zoals Holland America Line, Celebrity Cruises, Royal Caribbean Cruises, Azamara, Disney Cruise Line, Carnival Cruise Line, Norwegian Cruise Line, Princess Cruise Line, AIDA Cruises, Oceania, Star Clippers en MSC Cruises.

In de tentoonstelling Zeekastelen waant men zich aan boord van een cruiseschip van weleer tot vandaag.
In de vele stands van de rederijen, verspreidt door het museum, kan cruise inspiratie opgedaan worden. Tevens worden er door diverse rederijen inspirerende cruise presentaties gehouden.

” Met de opzet van het Zeetours Cruise Event willen we dat de bezoekers het ultieme cruisegevoel ervaren. Met de muziek van het quintet van Tonny Eyk en een wereldse show van topgoochelaar Ronald Morey willen we die cruise sfeer voor één avond in het Maritieme Museum brengen” aldus Mirella de Kock van Zeetours de organisator van het Zeetours Cruise Event.

Het Zeetours Cruise Event is voor iedereen die in cruise vakanties is geïnteresseerd, zowel ervaren cruise vakantiegangers als degenen die overwegen voor het eerst een cruisevakantie te maken.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws