Zeetours Cruises Beste Suite & Villa Specialist

16 / 01 / 2014 | Zeetours

Zeetours Cruises Beste Suite & Villa Specialist

Tijdens een speciale Award Cerenomy aan boord van de splinternieuwe Norwegian Getaway, ontving Zeetours Cruises op zaterdag 11 januari jl, de prestigieuze award voor ‘Beste Suite & Villa Specialist’.
Directeur Marcel von Rotz van Zeetours Cruises, ontving de award uit handen van Francis Riley, Vice President & General Manager International van Norwegian Cruise Line, die samen met  CEO Kevin Sheehan en Executive Vice President Global Sales & Passenger Services Andy Stuart, voor de eerste afvaart van de Norwegian Getaway uit Miami waren overgekomen.

Suite & Villa trend

Zeetours Cruises directeur Marcel von Rotz signaleert een duidelijk waarneembare trend, waarbij steeds meer cruisevakantiegangers kiezen voor extra luxe en comfort. “Waar in de afgelopen jaren er een sterk toenemende populariteit van balkonhutten zichtbaar was, zien we nu een verschuiving naar Suites & Villas. Steeds meer rederijen spelen hierop in, door een brede range aan verschillende luxe accommodaties te bieden. Op de nieuwste schepen van Norwegian is er zelfs een exclusief dek met luxe Suites, de zogenaamde ‘Haven’. Naast luxueuze Suites, heeft men tevens de beschikking over extra faciliteiten als een speciaal restaurant voor de Suite passagiers, maar ook een apart zwembad en butlerservice”, aldus Marcel von Rotz.

Specialist

Hoewel het reserveren van een luxe Suite of Villa niet veel anders lijkt dan het reserveren van een binnenhut, buitenhut of balkonhut, zit daar volgens Marcel von Rotz toch wel verschil in. “Er is tegenwoordig een dermate brede keuze aan verschillende Suites en Villas, dat het advies van een cruisespecialist hierbij onmisbaar is. Het gaat vaak om behoorlijke reissommen, waarbij het belangrijk is dat aan de kleinste details gedacht is. Dit kan bijvoorbeeld de ligging van de specifieke Suite zijn, maar ook de kleine extra’s die bij sommige types zijn inbegrepen. Met 30 enthousiaste cruisespecialisten en een bedrijf dat kan bouwen op ruim 50 jaar ervaring, durven wij met gerust hart te zeggen dat Zeetours Cruises ook op het gebied van luxe cruises en accommodaties een ware specialist is.”

 

Terug naar overzicht

Meer Nieuws