Zeetours Cruises lanceert het label ‘Zeetours Diamond’

15 / 12 / 2015 | Zeetours | Persberichten

Met de stijgende vraag naar cruises in het algemeen en het luxere segment in het bijzonder introduceert Zeetours Cruises B.V. het nieuwe luxe cruise-label ‘Zeetours Diamond’.

De uitbreiding van luxe rederijen met nieuwe cruiseschepen, de ombouw van standaard hutten naar luxe suites op bestaande schepen in de premium categorie rederijen zoals Holland America Line en het Ship-in-Ship concept waar steeds meer rederijen een eigen exclusieve zone met luxe suites en exclusieve faciliteiten en privileges bieden, zoals Norwegian Cruise Line met ‘The Haven’, onderstreept deze vraag van de cruise liefhebber die gesteld is op luxe en persoonlijke service.

De luxe cruiseschepen van onder andere de rederijen Silversea, Ponant, Seabourn en SeaDream Yacht Club zijn over het algemeen kleiner, komen bij kleinere authentieke havens die grotere cruiseschepen niet kunnen aandoen en hebben een ongeëvenaard hoog service niveau.
Ook culinair bieden de door ‘Zeetours Diamond’ geselecteerde rederijen de absolute top.

Zeetours Diamond biedt cruises wereldwijd van Zuid- Amerika tot het Verre Oosten, van de Middellandse Zee tot de Noordelijke vaargebieden.
Ervaren cruisespecialisten worden ingezet om de veeleisende luxe cruisevakantiegangers te adviseren zowel telefonisch als in het ‘in-house’ reisbureau van Zeetours Cruises in Rotterdam en door ‘Zeetours Diamond’ geselecteerde specialistische reisadviseurs in geheel Nederland die zelfs een persoonlijke advies aan huis kunnen geven.

Zeetours Diamond realiseert luxe cruises naar de specifieke wensen en eisen van de op top kwaliteit en persoonlijke service gestelde klant.

Terug naar overzicht

Meer Nieuws